| | Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | new | | | | Հեղինակ | Հաղորդագրություն |
| Ավելացված է: 09 Փետ. 2007 04:18 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| | As "senbuvis" siame forume jau esu senokai, bet yra ir senesniu, bet manau man sis nikas tinka. | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 12 Ապ. 2007 11:46 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| | tikrai manau kad netinka | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 08 Մայիս 2007 12:22 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| O as sugalvojau kakada ekspromtu, nes per google radau "Ekrano uzsklandos", reikejo prisiregistruoti, kad galeciau jas paziuret...
taigi Ruby norejau, tokia buvo, tai rubinuke irasiau, o dabar man labai nepatinka  | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 15 Մայիս 2007 21:19 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| | as esu savim nes mano vardas gabriele o tuoj jau nebebus 9m. jau bus 10m. todel biski noriu pakeisti nika | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 21 Մայիս 2007 08:29 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
|
As tai kazkada ciate norejau pasedet, bet tam reikejo niko, grupiokes buvo Milaga, tai as greitai pagalvojau, kad tiks Pilaga. Siandien atrodo, kad Pilaga net graziau skamba nei Milaga?!  | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 06 Հուլ. 2007 20:44 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| | na jo | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 17 Մայիս 2008 21:10 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| rubinuke rašo (08 Gegužė 2007 14:22 ) : | O as sugalvojau kakada ekspromtu, nes per google radau "Ekrano uzsklandos", reikejo prisiregistruoti, kad galeciau jas paziuret...
taigi Ruby norejau, tokia buvo, tai rubinuke irasiau, o dabar man labai nepatinka  |
o man tavo nikas lb grazus  | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 18 Մայիս 2008 19:47 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| O man velnaii žino kodėl manas nickas galvelėn užplaukė, tiesiog dauguma nickų maniškių susiję su kažkuo agresyvesniu  | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 23 Մայիս 2008 17:32 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| O man visad patiko ir patinka viduramžiai, romantika, pilys - fentezy...
O čia durniu laive isversciau taip : bar, bar, Bora
("Boros" neradau) | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  |
| Ավելացված է: 23 Մայիս 2008 19:25 Թեմայի վերնագիրը: Jusu nick'ai, Is kur jie kile? Kokia ju reiksme? | |
| Aš norėjau užsidėti savo vardą, bet neleido, tai sugalvojau šitą niką Man jis visai nieko, tik galėjau pasirinkti mot. giminės  | | | Վերադառնալ սկիզբ | |  | | | |