| | Ситуація в Україні , думки і пропозиції | new | | | | ХЂХҐХІХ«Х¶ХЎХЇ | ХЂХЎХІХёЦЂХ¤ХЎХЈЦЂХёЦ‚Х©ХµХёЦ‚Х¶ |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 15 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 12:55 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| На-жаль Росія розуміє значеня історії тапропаганди, а ми ні.
Як і нерозуміємо про геноцид міграції найрозумніших людей України які зараз підіймають єкономіку інших держав, а ми малло-того що барахтаємось у своїй багнюці та щей чужу скуповуємо: я про перехід на європ. сист. освіти, дибільні мультики типу (Сімпсонів) та весь той метало-брухт що звозять з Європи та Китаю. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 27 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 12:25 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Експерти ООН підготували доповідь про економічну ситуацію в світі. Згідно з її даними, найгірше йдуть справи в Україні. Країна катастрофічно втрачає довіру інвесторів. Україна вийшла в світові лідери з падіння промвиробництва, за зростанням інфляції, знеціненням національної валюти і падінням фондового індексу. Про падіння довіри інвесторів свідчить і різке зростання прибутковості українських держоблігацій.
Як повідомляє «Дело», підливають масла у вогонь і не зовсім радісні прогнози на 2009 рік.
За даними економістів ООН, зростання економіки знизиться до 2,1%, безробіття збільшиться в два рази — до 6%, а інфляція залишиться на рівні 2008 року. На відміну від фахівців ООН, українські експерти менш схильні драматизувати ситуацію. Вони вважають, що у нас є час — основні виплати за боргом припадають на 2010-2011 роки.
Про ймовірність дефолту України в 2009 році свідчить і різке зростання прибутковості українських держоблігацій. Прибутковість державних облігацій України, загальний об`єм яких становить 105 мільярдів доларів, в останні 4 місяці зросла до 30%. Для порівняння: ще за місяць до дефолту 1998 року середня процентна ставка за облігаціями Росії була більш ніж в 2 рази нижче (10,8%). Крім того, згідно з даними аналітиків, ціни CDS (страховок від дефолтів за облігаціями) за українськими паперами за минулий рік підскочили більш ніж у 10 разів — з 238 до 2535 базисних пунктів.
Втім, українські експерти не схильні драматизувати ситуацію. «На сьогоднішній день золотовалютні резерви України дозволяють нам дивитися в майбутнє з обережним оптимізмом. Але з іншого боку, зрозуміло, що ситуація достатньо складна і в нашій економіці проявляються проблеми, які проявлялися в економіках латиноамериканських країн перед дефолтом», – відзначає Ігор Бураковський, директор Українського інституту економічних досліджень і політичних консультацій.
Перш за все, частка держборгу України складає всього близько 12% ВВП, що значно нижче, ніж у країн з аналогічним рівнем кредитного рейтингу. Крім того, найближчі виплати за державними єврооблігаціями припадають лише на 2011 рік, а в 2009-му держава повинна виплатити міжнародним кредитним організаціям тільки 1,8–1,9 мільярда доларів. «Державний борг не є особливим ризиком, — відзначає Андрій Пархоменко, економіст інвесткомпанії «Конкорд Капітал». — Ризик несе корпоративний борг. Найголовніший чинник – це те, що велика частина цього боргу не може бути рефінансована через неможливість знайти кошти за кордоном». За оцінкою Нацбанку, сукупний корпоративний борг становить 30-40 мільярдів доларів.
Крім оцінки ризику дефолту країн світу, експерти ООН підготували також прогноз розвитку економіки в 2009 році. З чотирьох найбільших країн СНД (Росія, Білорусь, Казахстан і Україна) світова економічна криза найбільшою мірою позначиться на показниках України, найменшою – на Білорусі. Автори доповіді прогнозують у 2009 році зниження темпів зростання економіки Білорусі до 8%, Росії — до 4,8%, Казахстану — до 4%, України — до 2,1%. Основними причинами тенденції експерти називають падіння цін на нафту і метали, погіршення інвестиційного клімату і зниження споживання. Експерти ООН також передбачають збільшення в багатьох країнах СНД безробіття – в основному у зв`язку зі скороченням обсягів будівництва. Очікуваний рівень безробіття в Україні досягне 6,4%, проти 3% за підсумками грудня 2008 року. На думку ж аналітиків, 2009 рік буде дійсно дуже важким для України. «ВВП однозначно піде в мінус. Про величину цього мінуса можна буде судити в першому кварталі, – прогнозує Бураковський. – Безробіття ж може стати великою соціальною проблемою». | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 04 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 23:49 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
|
Отже потрібно "ще раз вчитися історії". Молоде покоління зараз вже має цю нагоду, хоч старші і кричать про "примус українозації".
Найцікавіше те, що влада дозволяє такий розгул російщини. Чула, що з вересня у Севастополі будуть виключно російськомовні школи. Чи ж це не сором? | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 05 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 08:48 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Наталіна писал(а) (05 июн. 2009 02:49 ) : | Отже потрібно "ще раз вчитися історії". Молоде покоління зараз вже має цю нагоду, хоч старші і кричать про "примус українозації".
Найцікавіше те, що влада дозволяє такий розгул російщини. Чула, що з вересня у Севастополі будуть виключно російськомовні школи. Чи ж це не сором? |
А вы знаете какой процент русскоязычного населения в Крыму? Нет? Ну конечно, вам же всё равно. В конституции ясно написано что человек имеет свободу, в том числе и свободу языка. В этих "русскоязычных" школах, обязательным является предмет "Укр.мова", и вы не думайте что дети вырастающие в этих школах не будут знать украинский. Будут, но разговаривать они будут на том языке на котором они хотят говорить. В принципе каждый ребёнок стремится говорить на языке, на котором говорят его родители, и потому открытие русскоязычных школ, в виду массовости рускоязычного населения в этом регионе, считаю полностью оправданной мерой. Это путь ненавязывания.
ИМХО, в Америке (которую вы все так любите), как впрочем и во многих других развитых странах, национальные общины, которые в большинстве своём присутствуют в том или ином регионе, повсеместно открывают свои школы на територии этих государств, единственным условием от правительства является введение в курс обучения языка той страны в которой они проживают. И это нормально. Вот почему в Америке много мексиканских школ. Я привожу этот пример лишь для того чтоб после моего поста некоторые не начали кричать "Где это видано!? Да как такое может быть!??!"
Между прочим Вам, как патриотке живущей в США, всё это прекрасно известно. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 05 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 11:36 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| ханджа писал(а) (05 июн. 2009 11:48 ) : |
А вы знаете какой процент русскоязычного населения в Крыму? Нет? Ну конечно, вам же всё равно. В конституции ясно написано что человек имеет свободу, в том числе и свободу языка. В этих "русскоязычных" школах, обязательным является предмет "Укр.мова", и вы не думайте что дети вырастающие в этих школах не будут знать украинский. Будут, но разговаривать они будут на том языке на котором они хотят говорить. В принципе каждый ребёнок стремится говорить на языке, на котором говорят его родители, и потому открытие русскоязычных школ, в виду массовости рускоязычного населения в этом регионе, считаю полностью оправданной мерой. Это путь ненавязывания.
ИМХО, в Америке (которую вы все так любите), как впрочем и во многих других развитых странах, национальные общины, которые в большинстве своём присутствуют в том или ином регионе, повсеместно открывают свои школы на територии этих государств, единственным условием от правительства является введение в курс обучения языка той страны в которой они проживают. И это нормально. Вот почему в Америке много мексиканских школ. Я привожу этот пример лишь для того чтоб после моего поста некоторые не начали кричать "Где это видано!? Да как такое может быть!??!"
Между прочим Вам, как патриотке живущей в США, всё это прекрасно известно. |
Ви гарно і правильно висловились-" Между прочим Вам, как патриотке живущей в США, всё это прекрасно известно". Надіюся що "патріотизм" ви подали як "український", бо така я є. Марно вам здається, що я не знаю скільки є населення в Криму, яке спілкуються російською. Все це я прекрасно знаю. Мені не потрібно їхати аж в Крим, щоб порівняти кількість населення яке говорить російською. Мені досить походити містами України, та ще і в моєму рідному Києві. Нічого тут дивного немає. 350 річне російське панування залишило свій наслідок. Винищення інтелеґенції , переселення, заслання і т.д. залишило свої наслідки. Заборона мови за часів царату, осміювання мови в совєтські часи(в'їлося оте" да ґаварітє же чалавєческим язиком") знищило гордість народу. Тепер , коли Україна відроджується, знаходяться такі, які кричать, "чого це ви українозуєте насильно Україну".
Не подавйте неправильних інформацій про захід. Так, в Америці є різномовні школи, включно з українською, але це ПРИВАТНІ школи, які оплачуються самими батьками, які посилають цих дітей до таких шкіл.
Держава не дає ніякої допомоги на ці школи. Одиноку допомогу додають портуриканськім школам. Портуріко належуть до коменвеслсу Америки. Ці люди приїжджають сюди масово. Англійською вони не володіють. Для них відкриваються спеціально початкові школи в еспанській мові, щоб згодом навчити англійску і перевести їх до вищих закладів науки. Багато з них, скінчивши початкову, нікуди не йдуть. Англійської мови так і не знають. Працюють чорноробочими ціле життя.
Ні в одному університеті не викладається якоюсь іншою мовою, крім англійської. То чому ж це в Україні, ДЕРЖАВА, має видавати гроші на науку в чужій мові? Так , чужій. Бо як держава українська то така має бути і мова. Говорити ніхто нікоми не забороняє будь якою мовою. Чим більше знаєш мов, тим краще для тебе. Я знаю чотири мови. Рідна і надалі -українська. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 05 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 15:37 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Наталіна писал(а) (05 июн. 2009 14:36 ) : | | 350 річне російське панування залишило свій наслідок. Винищення інтелеґенції , переселення, заслання і т.д. залишило свої наслідки. Заборона мови за часів царату, осміювання мови в совєтські часи(в'їлося оте" да ґаварітє же чалавєческим язиком") знищило гордість народу. |
Гордость народа? Какое вы имеете право говорить за весь народ? Это пустые слова, навеяные осознанием собственной правоты и ниипёт. Такие же репрессии "Винищення інтелеґенції , переселення, заслання і т.д." были по всей территории СССР, от Владивостока до Прибалтики, а не только в Украине, у вас же на ней "свет клином сошёлся". При чём тут экспансия России 350-летней давности к насущным демографическим проблемам Украины, в частности крымского населения? Вы бы ещё вспомнили набеги татар и начали обвинять хана Батыя в экономическом кризисе!
| Цитата: | | Тепер , коли Україна відроджується, знаходяться такі, які кричать, "чого це ви українозуєте насильно Україну". |
Да, да и ещё раз ДА!!! Вот именно что насильно. Когда вы наконец поймёте за что боролся Шевченко. За свободу, а не за насилие. В данном случае родители (именно родители вправе решать за своих детей, а не держава) сами хотят чтобы их дети учились в русскоязычных школах, то какое право имеете Вы, им это запрещать?
| Цитата: | Не подавйте неправильних інформацій про захід. Так, в Америці є різномовні школи, включно з українською, але це ПРИВАТНІ школи, які оплачуються самими батьками, які посилають цих дітей до таких шкіл.
Держава не дає ніякої допомоги на ці школи. Одиноку допомогу додають портуриканськім школам. |
Вы вообще соображаете что вы сравниваете? Капиталистическую модель обучения Америки и нашу пост-советскую систему образования. Я акцентировал внимание на том, что в Америке (например) никто не навязывает испаноязычному (или какому нибудь другому) населению английский язык, с пеной у рта, как это делаете вы, никто не кричит про насильную англонизацию. А знаете почему? Да потому что там, в отличие от нас конституция превыше всего, и как только власти попробуют навязать кому либо что либо поднимется такая волна протеста, что мало не покажется. Далее, у нас и так фактически родители платят за всё обучение, а не государство. Государство выдаёт лишь мизерные зарплаты учителям. Так вот (!!!) в тех школах, где родители совместно с местными ГОРАНО решили сделать школы русскоязычными, сами же учителя за то, чтобы преподавать детям на русском!
| Цитата: | | Ні в одному університеті не викладається якоюсь іншою мовою, крім англійської. |
Естественно! Потому что в кап. государстве университеты, построенны для тех, кто способен их оплатить, не для эмигрантов, а для коренного населения, основная масса которого чистые американцы, говорящие исключительно на английском языке! Их система высших учебных заведений полностью капитализирована, и я уверен на 200% что будь мексиканцы побогаче, то и у них бы открылись ВУЗы где преподавались бы на эсперанто.
Надо учитывать желание населения, а не прихоти нацистов. Если родители хотят чтоб их дети учились на русском языке, с предметом "Укр. яз." то это абсолютно не протеворечит законам Украины, мало того это их право согласно Конституции. Есть вещи которые должны делаться исключительно на укр.языке, по закону, и никто этого не оспаривает, но тут решать в первую очередь родителям самих детей, и раз так хотят отцы и матери этих детей, то так тому и быть. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 09 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 21:16 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Слухайте, дядьку, як вас так пре Росія, її культура, мова, населення, звичаї, устрої і влада, то чому б вам туди не поїхати і там не пропагувати то все щастя, про яке ви пишете тут.
Ви розумні, надзвичайно, за що вам честь і хвала, але конкретно в цій групі зібрались люди, які все ще вірять відродження України з її історичними цінностями, включно і мовою.
А конституція...крім того, що людина має право на вибір мови спілкування там ще пишуть про те, що державною мовою є виключно(!!!) українська
Стаття 10. Державною мовою в Україні є українська мова.
Держава забезпечує всебічний розвиток і функціонування української мови в усіх сферах суспільного життя на всій території України.
В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України.
Держава сприяє вивченню мов міжнародного спілкування.
Застосування мов в Україні гарантується Конституцією України та визначається законом.
А щодо виключно морального аспекту, то це ганебно, коли людина відводить цінності держави, в якій живе на задній план, адже беручи за приклад ту ж Росію: невже ви думаєте, що російська влада якось би заохочувала розповсюдження української на теренах їхньої федерації??? Чи до прикладу такі високорозвинуті європейські країни, як Чехія, Німеччина. Тамтешній уряд заохочує народ вивчати їхню мову: хочеш дістати якісну і безкоштовну освіту?Запросто!Вивчи мову, здай державний тест і ласкаво просимо. Невже такий досвід не є гарним прикладом для наслідування??? | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 10 ХЂХёЦ‚Х¶. 2009 10:55 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| ZyaBeNyaTkO писал(а) (10 июн. 2009 00:16 ) : | | Слухайте, дядьку |
Мдааа... Во первых я вам не "дядько", я же вас "тётка" не называл?
| Цитата: | | як вас так пре Росія, її культура, мова, населення, звичаї, устрої і влада, то чому б вам туди не поїхати і там не пропагувати то все щастя, про яке ви пишете тут. |
Ну вот опять... я вижу у вас это любимое занятие, и в теме про "патриотизм" и тут снова...ЗАЧЕМ ВЫ ПРИПИСЫВАЕТЕ МНЕ, ВАШИ СЛОВА? Укажите мне (желательно цитатой), где именно я написал, что мне "пре Росія, її культура, мова, населення, звичаї, устрої і влада". Если вам так хочется верить в то, что я это сказал, ради Бога, только вот не надо тут писать это, как факт! Надоело уже, чеслово.
| Цитата: | | конкретно в цій групі зібрались люди, які все ще вірять відродження України з її історичними цінностями, включно і мовою. |
Это группа называется "Моя УКРАИНА", я был приглашён в эту группу, с таким предложением "Если ты патриот Украины, то вступай к нам в группу". Я (лично я) считаю себя патриотом своей страны. И вошёл в эту группу, где высказываю своё, субьективное мнение, с которым, между прочим, согласно не менее половины населения, нашей с вами страны. Но вы не хотите с ним считаться, вы считаете если люди думают не так, как вы, если они хотят возрождения Украины, её целостности, культуры и процветания не так как вы, то это значит что они уже "не патриот", что они те, кого "пре Росія", что они, значит, не "в теме" данной группы, так?
| Цитата: | | А конституція...крім того, що людина має право на вибір мови спілкування там ще пишуть про те, що державною мовою є виключно(!!!) українська |
Я за свободу слова, государственный язык никто не отменял, и я не говорю об этом, но в стране, где население страны фактически говорит на 2-ух языках, должны учитываться свободы и желания большой части её народа.
| Цитата: | | В Україні гарантується вільний розвиток, використання і захист російської, інших мов національних меншин України. |
"no comments"
| Цитата: | | А щодо виключно морального аспекту, то це ганебно, коли людина відводить цінності держави, в якій живе на задній план |
Ну вот опять, отсебятина....Хорошо, давайте скажем проще, что такое по вашему держава? Держава - это определённая територия и народ который живёт на этой территории. Это люди, это не какое-то мифологическое животное с тысячекилометровым телом, и Верховной Радой вместо мозгов, державный аппарат (как и все остальные органы страны) призван улучшать, оберегать, поощрять проживание народа этой страны именно на территории данной державы. Ещё более упростим: ЛЮДИ - ЭТО И ЕСТЬ ДЕРЖАВА!!! И вы сейчас имеете глупость (да, именно глупость!) говорить мне, что я будучи согласным с тем, что большая часть народа, нашего с вами государства (целая Автономная Республика!!!) имеет желание преподовать, своим же, детям, на том языке на котором они хотят, при этом не отрицая того что государственным языком остаётся украинский, и обучая их этому языку - "отвожу ценности державы в которой я живу на второй план"? У меня просто нет слов...мне вас жаль, уважаемая.
| Цитата: | | адже беручи за приклад ту ж Росію |
Мдааа...С каких это пор вы ставите Россию в пример?
| Цитата: | | Чи до прикладу такі високорозвинуті європейські країни, як Чехія, Німеччина. Тамтешній уряд заохочує народ вивчати їхню мову: хочеш дістати якісну і безкоштовну освіту? |
Они не "заохочують", это требование по местному законодательству, как и по законодательству любой другой страны, "Любой человек, желающий стать гражданином, какой либо страны должен ЗНАТЬ язык этой страны". Вы понимаете разницу между словами "ЗНАТЬ" и "ГОВОРИТЬ"? Все дети Крыма обязаны, и будут учить в этих русскоязычных школах украинский язык, тем самым соблюдая все законы нашей страны, и не нарушая ни одного пункта конституции. Я вам в третий раз повторяю, никто не отменяет "Украинский язык", просто есть люди, которые хотят чтобы их дети учились на русском, и ЭТО право они имеют, по конституции. И не вам, и не таким, как вы перечить Конституции, и свободе. А если когда нибудь "ваша" возьмёт верх, и вы сможете заставлять людей делать так, как хотите вы, а не иначе, тогда настанет тоталитаризм. И это будет самое страшное что вы можете сделать с Украиной. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 13 ХЂХёЦ‚Х¶. 2011 13:21 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| Останнє повідомлення написано 10 Червня 2009 12:55.
Тому хочу виразити особисту думку про нинішній стан України.
Вітаю!Біло- блакитні нарешті, нарешті при "гетьманській булаві". Як же вони клялися, божилися, що зарплата (мінімалка) менше двох тисяч не буде, що студенти "бідними" вже не називатимуться...Скільки грошей було вбахкано в рекламу...Та що тут казати..За ними ж народ йшов!!Уся Східь нашої держави горою стояла за цих героїв нашої Батьківщини!! Тільки й чули по телику " Янукович! Янукович!"..Аяяаяяй....
Ну добре, без сарказму.
ОТі добряки, які усіх, крім себе, бидлом називали, кричали, що Ющенко -гамно. Дав звання героя Бандері, повідкривав купу музеїв і т.д. От нехай і подивляться,якою ситуація в Україні стала піся нього.
До влади прийшли самі бандюки.У кожному місті мером став,або хоча б головою міської ради, саме біло-блакитний..А чому ж так?? Чому Луценка Та Тимошенко по судам тягають??А де ж наша зарплата в " тисячі..уже ж рік пройшов..
Коротше.Я намагаюся і намагатимумся закликати людей до революції! Шановні, ми не повинні це все терпіти! оце гнобленна, оцю москальську мову як державну..Ми д народ! Піднімайтеся, не мовчіть! Країні потрібні визволителі..Як-то кажуть" Гуртом і батька легше бить". Так давайте покажемо, хто були нашими предками! Козаки, які не знали болю, а йшли в бій і перемагали!!!!! Прошу вас, не сидіть перед телевізорами чи комп"ютерами..Страждати мовчки-отже підкоритися їхній системі та диктатурі.!! Треба діяти!! Прапор в руки, а якщо треба, то і зброю і вперед!!! УКРАЇНІ ВИЗВОЛИТЕЛІ ПОТРІБНІ, А НЕ БЕЗДІЙНИЙ НАРОД, ЯКИЙ ТІЛЬКИ І СКАРЖИТЬСЯ НА ПОГАНЕ ЖИТТЯ!!!!! | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  |
| Ф±ХѕХҐХ¬ХЎЦЃХѕХЎХ® Х§: 15 ХЂХёЦ‚Х¶. 2011 00:32 Ф№ХҐХґХЎХµХ« ХѕХҐЦЂХ¶ХЎХЈХ«ЦЂХЁ: Ситуація в Україні , думки і пропозиції | |
| | А це можна зробити вже тепер! Всі на Майдан 22-ого січня. | | | ХЋХҐЦЂХЎХ¤ХЎХјХ¶ХЎХ¬ ХЅХЇХ«Х¦Хў | |  | | | |