Ֆորում | Զրուցարան | Օրագրեր | Ակումբներ | Ծանոթություններ | Խաղեր | Լուս. ալբոմներ | Գեղեցկության մրցույթ Օգտվող Ռադիո
Էջանշան դնել Դարձնել սկզբնական   
Իմ անձնագիրը
Զրույց
Ժամանց
Օգտակար
Տեղեկություն
Ծառայություններ
Լեզուներ
Գովազդ
    new
AM-KAYQ.com » Ակումբներ » Ակումբների ֆորումներ » Pokerio klubas » Pergalė pokerio turnyre devyniolikmečiui atneš
Նոր թեմա սկսել   Պատասխանել
Տպագրել թեման
Հեղինակ Հաղորդագրություն
nixike
Վետերան
Վետերան

Գրանցված է:
2009-02-27
Միավորների քան-նը: 784

ՀաղորդագրությունԱվելացված է: 27 Փետ. 2009 08:19
   Թեմայի վերնագիրը: Pergalė pokerio turnyre devyniolikmečiui atneš
  Պատասխանել մեջբերումով    Տպագրել հաղորդագրությունը

Įveikęs 462 žaidėjus, suomis Jens Kyllönen praėjusį savaitgalį laimėjo PokerStars Europos pokerio turnyrą (EPT) Kopenhagoje. Lošimo pabaigoje devyniolikmetis pokerio žaidėjas įveikė švedą Peter Hedlund ir susišlavė 878 057 eurų.

Jens Kyllönen pokerį žaidžia dvejus metus, tačiau visą savo laiką jam skyrė tik atlikęs karinę tarnybą. Vaikinas daugiausiai žaidžia internete, o EPT Kopenhagoje buvo tik antrasis didelis tarptautinis turnyras, kuriame jis dalyvavo.

Man labai patinka EPT atmosfera ir aš planuoju dalyvauti visuose likusiuose šio sezono turnyruose. Esu labai patenkintas savo žaidimu čia, tačiau taip pat reikia pripažinti, jog prie laimėjimo daug prisidėjo ir man palankiai susiklosčiusios žaidimo aplinkybės. Aš nemanau, kad tai, ką aš padariau yra kažkas neįtikėtino, tačiau pasiekęs tokių rezultatų aš jaučiuosi labai gerai po laimėjimo kalbėjo devyniolikmetis suomis.

Daugiau nei pusė Kopenhagoje vykusio turnyro dalyvių buvo iš šiaurės šalių iš viso 276 žaidėjai iš Suomijos, Švedijos, Norvegijos, Danijos ir Islandijos. Po Patrik Antonius pergalės EPT Badene (Vokietija) antrojo sezono metu, Jens Kyllönen yra pirmasis suomis laimėjęs EPT. Kaip dalį EPT Kopenhagoje laimėtojo prizo Jens Kyllönen gauna ir vietą 10 000 eurų startinio mokesčio (buy-in) lošime EPT finale Monte Karle.

Antrosios vietos laimėtojas Peter Hedlund, kuris yra nuolatinis EPT žaidėjas ir apskritai vienas iš aktyviausių pokerio žaidėjų, šį kartą Kopenhagoje laimėjo kone 500 000 eurų.

50 000 Danijos kronų startinio mokesčio (buy-in) turnyras vykęs Danijos kazino sutraukė 462 pokerio žaidėjus iš 30 pasaulio valstybių, įskaitant ir 112 žaidėjų, kurie vietas Kopenhagoje vykusiame EPT laimėjo žaisdami internetu PokerStars.com tinklalapyje bei taip sutaupė nemažai pinigų. Bendras turnyro prizinis fondas buvo 22 176 000 Danijos kronų (2 976 465 eurų). Be to, paskutinėmis dvejomis turnyro dienomis vykę lošimai buvo tiesiogiai transliuojami PokerStars.tv.
Վերադառնալ սկիզբ
Անձնագիրը նայել ՈՒղարկել անձնական հաղորդագրություն Հյուրատետր
Նոր թեմա սկսել    Պատասխանել Ժամային գոտիները GMT + 1
AM-KAYQ.com » Ակումբներ » Ակումբների ֆորումներ » Pokerio klubas » Pergalė pokerio turnyre devyniolikmečiui atneš
Էջ 1 1-ից